MATERIJALIZACIJA

Naša posvećenost kvalitetu se ogleda u svakom detalju. Kada je u pitanju izbor materijala za naš objekat, insistiramo na vrhunskim rešenjima. Fasada, fasadni zidovi, prozori, parket, betonska konstrukcija, keramičke obloge, grejanje, i unutrašnja stolarija – svaki aspekt je pažljivo odabran kako bi stvorili udobno, sigurno i izvanredno mesto za vas.

Otkrijte više o materijalima koji čine srce naše zgrade.

FASADA objekta

FASADA objekta

Pored toplotne izloacije završna fasada se sastoji od delova izrađenih od demit fasade i delova izrađenih od ventilisane fasade, shodno projektu i rešenju arhitekte.

FASADNI zidovi

FASADNI zidovi

Fasadni zidovi se zidaju upotrebom termo blokova koji po svojim karakteristikama obezbeđuju najveću termičku i akustičnu izolaciju, a sve sa ciljem postizanja najkomfornije sredine. Spoljašnje staklene ograde na terasama.

Fasadna stolarija

Fasadna stolarija

Fasadnu stoalriju čine sestokomorni profili nemačkog proizvodjača premium kvaliteta. Obzirom na performanse kao i odabir proizvođača, sigurni smo da fasadnu stolariju koju ugrađujemo na našem objektu, možemo svrstati u red najkvalitetnije stolarije koje tržište stanogradnje može da ponudi.

PARKET

PARKET

Parket je hrastov, višeslojni, prve klase, debljine 14mm. U čitav objekat se postavlja parket renomiranog evropskog proizvođača.

BETONSKA KONSTRUKCIJA

BETONSKA KONSTRUKCIJA

Betonska konstrukcija se izvodi po principu modernog pristupa skeletnog sistema koji je postao standard u modernim objektima celog sveta. Keramicke obloge na objektu prve klase.

Grejanje

Grejanje

Grejanje u objektu je na gas na sistemu podnog grejanja što uzrokuje ravnomerno zagrevanje prostora bez hladnih tačaka, smanjenje vidljivih grejnih tela i više slobodnog prostora u enterijeru i povećanu energetsku efikasnost u odnosu na druge sisteme grejanja.

UNUTRAŠNJA STOLARIJA

UNUTRAŠNJA STOLARIJA

Unutrašnja stolarija, tj ulazna vrata su sigurnosna oblozena furnirom, a sobna vrata sadrže skrivene šarke, i ispuna je od ekstrudirane iverice koja znatno utiče na smanjenje prenosa zvuka.

POŠALJI UPIT ZA STAN