//

O NAMA

REAL ONE CONSTRUCTION

KVALITETNA GRADNJA

Naša ambicija je da izgradimo kvalitetne stambene jedinice u srcu Stare Pazove, nudeći praktično i funkcionalno stanovanje prilagođeno potrebama stanara.

ODLIČNA LOKACIJA

Lokacija naše zgrade je nešto što nas posebno ponosno čini, doslovno korak od glavne autobuske stanice. To znači brz pristup javnom prevozu i lako dostupne prodavnice, škole i druge važne sadržaje.

//

PRETNODNI PROJEKAT

PROŠLE GODINE SMO ZAVRŠILI NAŠ PRVI PROJEKAT

Pogledajte kako je izgledao na linku ispod.

0+

Zadovoljnih stanara

0

Parking mesta

0

Stambenih jedinica

0+

Kvadrata

REAL ONE CONSTRUCTION - IZGLED ZGRADE
1

Novi Standard Udobnosti

Nadamo se da ćemo ovim projektom postaviti novi standard udobnosti u Staroj Pazovi. Naša zgrada će se izdvajati po praktičnom i funkcionalnom dizajnu, uz poseban naglasak na kvalitetnu gradnju.

2

Centar Stare Pazove

Lokacija naše zgrade je nešto što nas posebno čini ponosnim. Smestili smo je u samom srcu Stare Pazove, doslovno korak od glavne autobuske stanice. To znači brz pristup javnom prevozu i lako dostupne prodavnice, škole i druge važne sadržaje.

3

Investitor Sa Iskustvom

Real One Construction je kompanija s već jednim uspešnim projektom u Staroj Pazovi, i ovaj projekat predstavlja nastavak naše posvećenosti kvalitetnom stanovanju u ovom prelepom mestu. Naša reputacija se temelji na profesionalizmu i izuzetnom radu, a svaki novi projekat je prilika da potvrdimo svoju posvećenost kvalitetu.

4

Praktičan Dizajn Stanova

Naši stanovi su pažljivo dizajnirani kako bi pružili praktičnost i funkcionalnost u svakodnevnom životu. Bez suvišnih luksuznih elemenata, stambene jedinice će biti optimizirane za komfor i praktičnost.

5

Pristupačne Cene

Cenovna pristupačnost je ključna za nas. Želimo omogućiti kvalitetno stanovanje po razumnoj ceni, nudeći priliku za vlasništvo u srcu Stare Pazove.

6

Postanite Deo Zajednice

Pridružite se stambenoj zajednici i budite deo projekta koji teži praktičnom i kvalitetnom stanovanju u Staroj Pazovi. Za više informacija, cene i dostupnost, kontaktirajte nas. Radujemo se što ćemo vam pomoći u ostvarenju vaših stambenih snova u ovom jedinstvenom gradu.

POŠALJI UPIT ZA STAN